De Re-Unie

Op zondag 22 november was het dan zover, de reünie van de Nordkapp Express 2009. Het weer was inmiddels niet meer zoals in de vakantie maar ondanks de harde wind en fikse buien mochten er een hoop luchtgekoelde mee naar de reünie, sommige waren reeds in winterslaap maar de eigenaren hadden dan wel een waterkoker tot hun beschikking. Op de mooie locatie van de firma Kras in Ammerzoden kwamen de deelnemers bijeen.
Op het grote parkeerterrein was het een drukte van jewelste, maar het duurde niet heel lang totdat de kou iedereen naar binnen liet gaan. Binnen was de kachel warm en de sfeer gezellig in deze huiselijke kantine. Onder het genot van koffie en koek gingen de fotoboeken en verhalen al snel in het rond en was het alsof we weer even op vakantie waren.Na een welkomstwoord van Ineke, werd door de deelnemers de organisatie bedankt voor het mogelijk maken van de reis. Mart, Ineke, Jan en Patty kregen een digitale fotolijst met daarop foto’s uitgezocht door ieder equipe en samengesteld door de familie Pouwels. Ook kregen zij een unieke fotocollage met daarin alle deelnemers gemaakt door de familie van Toledo. Tevens kregen zij van de LVWCN een tegoed voor een canvas foto aangeboden.
Na dit alles werd door de Peter Hootsen de film première aangekondigd. Vele uren film hebben Peter en Linda door moeten spitten om tot een film van 1 uur te komen met ook nog een leuk achtergrond muziekje. En na het kijken van de film zijn wij unaniem overeen gekomen dat dit gelukt! Peter en Linda Bedankt! Iedereen kreeg een DVD mee naar huis om daar nogmaals de reis te beleven ook werden de deelnemers door de organisatie bedankt met een mooie Noordkaap foto en een persoonlijke foto van hun luchtgekoelde in een mooi lijstje. Rond het vallen van de avond was er een overheerlijk stamppotbuffet met voor ieder wat wils. Na het eten en een kopje koffie keerden we in het donker weer huiswaarts. Dit was een geslaagde afsluiting op een nog geslaagdere reis. Tot slot nog dank aan de familie Jonkers voor de verzorging van de innerlijke mens en de firma Kras voor het ter beschikking stellen van de locatie.