Technische Dag

Op zondag weer vroeg op voor de technische dag bij Volksrepairs, voornamelijk in het teken van de IJslandtour. Na het smeren van de broodjes reden we naar Volksrepairs, een thuis wedstrijd voor ons. De eerste diehards stonden al op de stoep, en binnen werden de stoelen al klaar gezet. En rond half 12 liep het al aardig vol. Onder het genot van een hapje en een drankje werd de showroom bekeken en ook was al snel de winkel gevuld met mensen die in het grote assortiment altijd wel iets vonden wat ze nodig hadden.

Na dat iedereen bij gekletst had, de meesten hadden elkaar tenslotte al ruim een halve dag niet gezien,
konden we beginnen. Jeff en Mart hielden een openingspraatje, en er werd een onderdelen lijst uitgedeeld, met daarop onderdelen die handig zijn om mee te nemen als je op reis gaat. Edward en Els (eigenaren van Volksrepairs) deelde
een boekje uit met daarin een paar van de meest voorkomende pech gevallen en de zaken die je gecontroleerd moet hebben voorafgaand aan een reis.

En na de theoretische uitleg gingen we de werkplaats in, hier legde Jan (een monteur van Volksrepairs) een aantal zaken uit en demonstreerde hierbij wat te doen bij bepaalde pech gevallen. Tevens werden er wat tips en tricks verteld over wat je aan je
luchtgekoelde moet doen voor je op reis gaat.

Rond 3 uur werd het technische deel afgesloten, Edward, Els en Jan werden bedankt voor hun gastvrijheid met een flesje wijn. De winkel was nog geopend en de deelnemers maakten daar gebruik van. Rond half 5 was het pand van Volksrepairs weer leeg en opgeruimd en vertrok ook de organisatie weer richting huis om daar lekker onderuitgezakt terug te kijken op een zeer geslaagd weekend.