Weer Thuis

Weer thuis !!

Morgen is het alweer 2 weken geleden dat we thuis kwamen van onze reis. Alle spullen zijn uitgepakt en alles ligt weer schoon in de kast. De bus heeft een grondige reinigingsbeurt gehad (je hebt altijd baas boven baas, ik heb begrepen dat er mensen zijn die zelf even het motorblok eruit gehaald hebben om alles goed schoon te maken, zover zijn wij niet gegaan hoor ) de binnenkant is weer zand vrij, de buitenkant glimt weer, de motorruimte ziet er ook weer acceptabel uit. Oscar staat lekker schoon en droog in de stalling uit te rusten. Lisa is ondanks dat ze vaak zegt terug te willen naar IJsland toch ook wel blij dat ze weer thuis is en lekker met haar speelgoed kan spelen. Wij zitten weer in ons ritme van de dagelijkse sleur en gebroken nachten omdat bij thuiskomst bleek dat Poes nog leeft ;-).

Wat betreft benzine en kilometers.

We hebben in totaal 4855 km afgelegd, daar hebben wij 567 liter benzine verbruikt en dat heeft ons omgerekend in euro’s € 856,71 gekost. Wat inhoud dat de bus zo ongeveer 1 op 8,5 heeft gelopen.

Deze reis is een fantastisch mooie ervaring geweest, we zijn blij dat we het mee hebben mogen maken en zullen het ook zeker niet snel vergeten. We willen dan ook alle deelnemers bedanken voor de gezellige tijd. Mart en Ineke, we vonden het leuk om dit met jullie te organiseren, de reis was super, maar ook de voorpret zullen we niet snel vergeten!

Ik vond het weer erg leuk om een weblog bij te houden, zeker ook omdat het weer goed gelezen is door jullie allemaal. Bedankt voor al jullie leuke reacties en wie weet tot de volgende keer 😉