Dag 22 – 2 juli

Land inzicht

Het ontbijt werd weer druk bezocht, wij waren op tijd voor een goed plaatsje. Na het ontbijt hebben we de spullen ingepakt en een mooi plaatsje bij het speelding uitgezocht hier bivakkeren we met de spullen totdat we over 2,5 uur naar de auto kunnen, langzaam aan stroomt het hier vol met mensen en koffers, het blijft een armoedig gezicht.

Nu we land in zicht hebben kriebelt het wel om naar huis te gaan, vandaag rijden we zo’n 300km naar Kolding hier overnachten we. Morgenochtend willen we heel vroeg gaan rijden en kijken of we in 1 keer door kunnen rijden naar huis. Het is zo’n 750km wel een heel eind, nu zegt iedereen het is zondag en dus rustig op de Duitse autobaan, maar ja de bus gaat er echt niet harder door ;-).

Het zal volgende week wel weer even wennen zijn, zeker voor Lisa al haar vrienden zoals Emma, Malc en Malije, dat mens (Jelle en Masha) en alle andere zal ze best gaan missen. Als we thuis komen dan is inmiddels de zomervakantie begonnen dus ziet ze haar vriendjes en vriendinnetjes op school voorlopig ook niet, maar het zal best wel weer goed komen.

De boot af ging best voorspoedig, rond 1 uur (landtijd) rijden we weg richting Kolding. Zoals Lisa het noemde we picknicken in Oscar, en al snel valt Lisa in slaap, dan geld de regel meters maken. Rond half 5 komen we aan bij het hotel, volgetankt en wel.

Als we op de kamer zijn blijkt dat dit hotel een zwembad heeft, even polshoogte nemen. Ja we gaan nog even zwemmen voor het eten. Het bad is niet heel groot, maar wel verschrikkelijk koud… na een kwartiertje verplaatsen we ons naar het bubbelbad,  die extreem warm is. Marije, Masha en Jelle zijn inmiddels ook te water en al snel komen die ook naar het bubbelbad. Harry en Tally gaan de sauna in. Lisa wil nog even terug naar het grote bad, dapper als ik ben ga ik mee… Jeff taait af naar de kamer voor een warme douche. De rest (op Harry na) waagt zich ook nog even in het koude bad. Dan snel naar de kamer voor een douche, dan kunnen we op tijd naar het eten.

Het voorgerecht staat al op ons te wachten, carpaccio. Marije legt de serveerster uit dat ze dit niet mag eten omdat ze zwanger is. Er komt een ander voorgerecht, weer legt Marije uit dat ze zwanger is. Het 3de voorgerecht is dan wel oke. Het hoofdgerecht bestaat uit varkensvlees. Tally en Harry eten geen varkensvlees. Dus die borden gaan weer terug. Voor Lisa is er wederom geen kindermenu, maar we mogen wat bij het buffet halen voor haar. De oldtimergroep is weer present, ze zullen ons vast niet snel vergeten….

We gaan vroeg naar bed, wij willen vroeg gaan rijden want het is een aardige afstand.